Qui som i què fem?

_

Nosaltres

ENGIAUX Enginyeria Auxiliar és una empresa de serveis d’enginyeria i instal·lacions per a empreses i particulars que ha fet de l’energia la seva raó de ser.

_

Un món millor

ENGIAUX porta a terme la seva activitat principal en el desenvolupament de projectes d’energies renovables, eficiència energètica i mediambientals per respondre a les necessitats creixents que hi ha en aquests àmbits.

_

Especialistes en energia

En el camp de l’energia renovable, l’empresa desenvolupa el projecte, des de l’estudi de viabilitat fins a la culminació i posada en funcionament de la instal·lació. Participa en totes les fases del projecte i esdevé si cal, la responsable de l’explotació i el manteniment de la instal·lació.

_

Servei a mida

La versatilitat i flexibilitat és una característica que permet a ENGIAUX adaptar-se a les diferents necessitats dels seus clients i oferir diferents serveis d’enginyeria i productes, tots relacionats amb l’energia.

Parlem?

Si teniu algun dubte sobre com optimitzar els recursos per tal de fer una instal·lació més sostenible i conscient, voleu conèixer-nos una mica millor o col·laborar amb nosaltres, només cal que contacteu amb nosaltres.

Us atendrem encantats!